Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο 19/7/12


Στον Καρκίνο στις 26ο 54’ ξεκινάει το νέο φεγγάρι του μήνα να θέλει να γεμίσει υπό το βάρος του τετραγώνου του Κρόνου στους ευαίσθητους ώμους του.

Κάθε νέο φεγγάρι δημιουργεί τις νέες συνθήκες που μπαίνουν στην κυκλική ροή της ζωής όπου όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος.

Αυτή η νέα φάση, αφορά  τις συναισθηματικές ανάγκες και συνήθειες της καθημερινής μας ρουτίνας, τις προσωπικές αλλά και τις οικογενειακές γενικότερα.

Η παρουσία του Κρόνου, δείχνει μια ήδη υπάρχουσα επιβεβλημένη κατάσταση υπευθυνότητας και περιορισμού, που δεν μας βοηθάει καθόλου σ’ αυτό το νέο σκηνικό, που θα χρειαστεί να μεριμνούμε για ότι θέλουμε με προσωπική ευθύνη, χωρίς να βασιζόμαστε στην συνδρομή άλλων.

Το καλό είναι ότι ο αυστηρός Κρόνος που πιέζει στενά, βρίσκεται σε υγιή θέση μέσα στον Ζυγό κι ενώ θα μας στερεί από την φροντίδα και το κανάκεμα των άλλων, θα μας προσθέσει σε ρεαλισμό κι αποκρυστάλλωση, μέσα από τις περιοριστικές, αλλά και προστατευτικές τους δικλείδες.
Οι γεννημένοι στο 3ο 10ήμερο των παρορμητικών, (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι), είναι όσοι θα επηρεαστούν κυρίαρχα.

Επιπλέον, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό του χάρτη αυτής της Νέας Σελήνης, το πλαισιώνουν τα κακά παιδιά του ζωδιακού, Άρης/Ουρανός/Πλούτωνας με το δικό τους εκρηκτικό σκηνικό πολέμου που έχουν στήσει, όπου τα καλά παιδιά, Αφροδίτη/Δίας/Ποσειδώνας, αδυνατούν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση των διαφορών των προηγούμενων κι ο ανταποκριτής της παρέας ο Ερμής, ανάδρομος παρακολουθεί σαστισμένος χωρίς να μπορεί ακόμα να βγάλει συμπεράσματα, μιας κι απασχολείται με τους δικούς του εσωτερικούς νταλκάδες.

Όλο αυτό το άστρο-πρόγραμμα, το παρακολουθούμε και επηρεάζει την ζωή μας, άλλους λιγότερο κι άλλους περισσότερο, ανάλογα το προσωπικό μας ωροσκόπιο. 

Κάθε τρέχουσα πλανητική επίδραση βέβαια μας επηρεάζει, αλλά να θυμάστε ακριβώς αυτό… επηρεαζόμαστε, δεν σημαίνει ταυτιζόμαστε.

Όσο δύσκολες και να μοιάζουν οι πλανητικές επιδράσεις, μας δίνουν τις ευκαιρίες ν’ αναγνωρίσουμε την πραγματική μας φύση και υπόσταση και αλληλεπιδρώντας με την δική μας μοναδική ενέργεια, να δημιουργήσουμε και μοναδκά αποτελέσματα, φυσικά έξω από κάθε πρόβλεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου